Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Municipal de Música estrena el cicle de concerts familiars amb elevada participació

Aquest primer concert del cicle va estar protagonitzat per Adrià Baigés , a la guitarra i Sergi Gili, a la flauta travessera


L’Escola Municipal de Música estrena el cicle de concerts familiars amb elevada participació

 El celler de Can Barra va acollir diumenge el primer dels concerts familiars que ha organitzat l’Escola Municipal de Música Can Barra i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, en col•laboració amb els Amics de la Música de Sant Quirze.

Aquest primer concert del cicle va estar protagonitzat per Adrià Baigés , a la guitarra i Sergi Gili, a la flauta travessera. Amdós concertistes són professors de l'Escola Municipal de Música i compten amb una dilatada carrera musical, tot i la seva joventut. 
Durant la sessió es va oferir un repertori variat, amb peces de diferents autors moderns com Poulenc, Piazzolla, Segovia i Montsalvatge i altres de contemporànis, com Joan Albert Amargós i Gonzàlez.
El concert va comptar també amb muntatge audiovisual, que va il•lustrar les diferents músiques i també amb la presentació pedagògica de les peces, a càrrec de Teresa Marçal. Aquest dos elements innovadors, sumats al gran nivell musical, van ser molt ben valorats pel nombrós públic assistents, entorn el centenar de persones. 
El proper 21 d’abril tindrà lloc el segon concert del cicle, a càrrec del baríton Toni Marsol, amb un programa de cançons, aries d'òpera i lieds.
Podeu consultar la programació íntegra aquí: Cicle Concerts EMM Can Barra