Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

L'Ajuntament aprova el Pla Municipal de Sensibilització 2013 de Sant Quirze del Vallès

El programa inclou més d'una trentena d'activitats realitzades per les diferents entitats solidàries locals


L'Ajuntament aprova el Pla Municipal de Sensibilització 2013 de Sant Quirze del Vallès

 La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana el Pla municipal de Sensibilització per l'any 2013. Aquest document té com a objectiu sensibilitzar la població en la cultura de la solidaritat i la cooperació amb els països del sud, educar els infants i els joves en aquests valors i implicar les entitats solidàries del municipi.

Aquest pla aglutina totes les activitats de sensibilització que es programen i desenvolupen a la Mesa de Solidaritat i Cooperació, formada per les ONG locals i els representants dels partits polítics presents al Consistori. Segons explica la regidora de Solidaritat i Cooperació, Sílvia Peralta, el document inclou enguany una trentena d'activitats que fomenten els valors de la solidaritat i la cooperació al voltant de l'eix temàtic escollit, que en aquesta edició és el repte d'un món sostenible.
De totes les activitats programades, la Festa del Comerç Just i la Setmana Solidària esdevenen les activitats més destacades. La primera està centrada en sensibilitzar a les escoles i la ciutadania sobre el comerç just  a través d’accions coordinades amb l’associació de comerciants del municipi, la Diputació i Alternativa3; Pel que fa a la setmana solidària, aquesta pretén sensibilitzar a les escoles, l'institut i la ciutadania sobre el dret a l’educació, dins del marc de la cooperació internacional, a través de xerrades, tallers i exposicions.
Podeu consultar el document complet aquí: Pla Municipal de Sensibilització 2013