Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El CDE Masia Can Barra, escenari del lliurament de la X edició dels premis CASSA

Enguany la convocatòria ha comptat amb la participació de 179 alumnes de les escoles de Sant Quirze


El CDE Masia Can Barra, escenari del lliurament de la X edició dels premis CASSA

 Ahir dijous al Celler de la Masia Can Barra va tenir lloc el lliurament de premis de Concurs de Dibuix que organitza anualment la Fundació CASSA. Aquest concurs de dibuix forma part del programa educatiu mediambiental que porta a terme aquesta fundació amb les escoles i que a Sant Quirze celebra enguany la seva desena edició. En el certamen d'enguany hi han participat un total de 179 alumnes de cinquè de primària de les escoles Onze de Setembre, Taula Rodona, El Turonet i Purificació Salas.

L’alumna de l’Escola Purificació Salas Mireia Cáceres va aconseguir el primer premi, que constava d’una bicicleta Mountain Bike. El segon premi, un Ipod Nano, va ser per a l’alumne de l’Escola Onze de Setembre Nacho López. Els accèssits, que van rebre un reproductor MP4, van ser Àlex Catalán, Adai Resina i Alícia Ruiz. L’escola de la guardonada amb el primer premi va rebre un val de material escolar valorat en 150 euros i tots i totes les participants van tenir un detall sorpresa, un diccionari català-anglès.
L’acte de lliurament de premis, que va començar a les 18:00 hores, va estar presidit pel tinent d'Alcaldia de Serveis Personals i regidor d'Educació, Edel Balboa, el tinent d'Alcalde de Via Pública, Antoni Rebolleda, i pel director general del grup CASSA, Miquel Àngel Fos.