Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El govern municipal reorganitza l’Ajuntament amb un nou cartipàs

Aquest nou cartipàs té com a objectiu fer l'Ajuntament encara més eficient, millorar la gestió externa i interna i impulsar la gestió econòmica


El govern municipal reorganitza l’Ajuntament amb un nou cartipàs

 L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha aprovat un nou cartipàs municipal motivat per la nova incorporació de Toni Rueda com a nou regidor fruït de la renúncia de Jordi Vidal al càrrec. Aquest nou cartipàs té com a objectiu fer l'Ajuntament encara més eficient, millorar la gestió externa i interna i impulsar la gestió econòmica.

Segons aquest nou cartipàs, l'Ajuntament segueix dividint-se en sis àrees. Són les següents: Presidència; Desenvolupament urbà i sostenibilitat; Serveis urbans, manteniment i transports; Seguretat Ciutadana; Economia i Serveis Interns; Serveis a les persones.
L'Alcaldessa, Montserrat Mundi, coordina des de l'Àrea de Presidència l'Alcaldia, Comunicació i Relacions Institucionals, Participació Ciutadana, Noves Tecnologies i Atenció Ciutadana.
Edel Balboa és el primer tinent d'Alcaldia i presidirà l'Àrea de Desenvolupament urbà i sostenibilitat, a continuarà amb les regidories de Salut i Educació.
Antoni Rebolleda, segon tinent d'Alcaldia, presidirà l'Àrea de Serveis Urbans, manteniment i transport. Jaume Cols, tercer tinent d'Alcaldia, presidirà l'Àrea de Seguretat Ciutadana. Josep Antoni Delgado, fins ara tinent d'Alcaldia de Territori, Sostenibilitat i Habitatge passarà a presidir com a quart tinent d'Alcaldia l'Àrea d'Economia i Serveis Interns. Mercè Vallès passa a ser cinquena tinent d'Alcaldia i presidirà l'Area de Serveis a les persones i continua al capdavant de la regidoria de Cultura.
El cartipàs també estableix les següents delegacions de competències: Toni Rueda serà el nou regidor de Medi Ambient i Activitats així com de Promoció Econòmica. Míriam Casaramona continua amb les competències delegades com a regidora de Benestar i Família i de Joventut. Sílvia Peralta també manté els càrrecs de regidora de Serveis Interns, d'Igualtat i de Cooperació. Finalment, David Sànchez, continua com a regidor d'Ocupació i regidor d'Esports.
Pel que fa a la distribució de les diferents regidories i àrees, l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Sostenibilitat integra dues regidories: Regidoria de Planificació, Urbanisme i Habitatge i Regidoria de Medi Ambient i Activitats. Així mateix, l’Àrea d’Economia i Serveis Interns està integrada per les regidories següents: Serveis Econòmics, Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació.
L’Àrea de Serveis a les Persones està integrada per les regidories següents: Educació, Salut, Esports, Igualtat, Cooperació, Cultura, Benestar i Família i Joventut.
Podeu consultar el cartipàs i delegacions aquí: Cartipàs Ajuntament Sant Quirze del Vallès