Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

La sortida al teatre va cloure ahir el gruix de la programació del Mes de les Dones

Les diverses exposicions que inclou el programa es podran gaudir fins al mes d'abril


 La sortida al teatre va cloure ahir el gruix de la programació del Mes de les Dones

Les diverses activitats programades des de la Regidoria d'Igualtat amb motiu de la celebració del Mes de les Dones van arribar ahir al punt final amb la sortida al teatre. Al llarg del mes de març, la ciutadania ha pogut gaudir d'una extensa programació que ha tingut com a principal objectiu despertar un debat i sensibilitzar en referència a les qüestions de gènere i igualtat. Així i i de manera transversal, diferents col·lectius han participat de manera activa en la programació que ha comptat amb la participació activa de les diferents associacions de Dones de Sant Quirze com són Caterina Albert, Dones per Sant Quirze, Cercle de Cultura i Racó de la Dona. Les propostes han comptat també amb la participació de la Coral Amics per Sempre del Casal d'Avis, la Policia Local i l'Espai Canya Jove.

Un dels actes més destacats del cicle ha estat el lliurament del Premi Dona, que enguany ha anat a mans de la llevadora del CAP Sant Quirze, Nicol Serna, o el Docufòrum conduït per SETEM sobre les condicions laborals de les dones de Tànger i la lectura de poemes musicats que es va realitzar el passat 14 de març amb la participació de les associacions Caterina Albert, Cercle de Cultura i Dones per Sant Quirze, que va aportar, a més, la guitarrista Carolina Alonso. Destacar també el sopar de dones de les Fonts organitzat pel racó de la Dona, o el concert benèfic a càrrec de la Coral Amics per Sempre. El col·lectiu juvenil també ha comptat amb el seu espai en aquesta programació que ha inclòs enguany un taller de defensa personal adreçat a joves així com diversos tallers al voltant de la perspectiva de gènere i els estereotips.

Programació transversal
Segons la regidora d'Igualtat, Sílvia Peralta, cal destacar la dimensió transversal de la programació del Mes de les Dones i agrair la participació de les entitats, serveis i ciutadania per anar un pas més enllà a favor de la igualtat de gènere. El cicle Mes de les Dones va cloure ahir amb una sortida al Teatre Nacional de Catalunya per veure l'obra Una història catalana, tot i que les diverses exposicions es podran encara gaudir fins al mes d'abril. Podeu consultar el programa íntegre aquí: Mes de març, mes de les dones