Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Ajuntament publicarà la Seu Electrònica durant la primera setmana d'abril de 2013

La publicació comportarà també un canvi d'imatge gràfica i noves funcionalitats del web www.santquirzevalles.cat


L'Ajuntament publicarà la Seu Electrònica durant la primera setmana d'abril de 2013

 La setmana vinent l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès publicarà la Seu Electrònica, l'adreça web que l'Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania per facilitar l'accés als serveis públics, la informació i els tràmits municipals a través d'internet.

La seu electrònica està regida per una ordenança aprovada al desembre de 2012 que garanteix els principis d'integritat, veracitat i actualització dels continguts publicats. També està regida pels principis de qualitat, accessibilitat, usabilitat, ineroperabilitat i neutralitat tecnològica.
La seu és un canal de comunicació segur, en protocol https, que permet obtenir garanties respecte la identitat del titular i també xifrar les comunicacions entre el ciutadà i l'Ajuntament, és a dir, garanteix la protecció de dades i la seguretat dels procediments que s'hi realitzen.
Canvi gràfic
Coincidint amb la publicació de la seu electrònica, a la qual s'hi podrà accedir a través de l'adreça www.seu.santquirzevalles.cat o clicant l'apartat de Ajuntament-Seu electrònica del web www.santquirzevalles.cat, el web municipal incorpora un canvi gràfic per potenciar les funcionalitats.
El web www.santquirzevalles.cat va néixer el passat 5 de març de 2010. Des d'aleshores, les visites han augmentat prop d'un 700% fruït de la publicació continuada d'informació d'interès per a la ciutadania. La seu electrònica constitueix un pas més cap a l'impuls i la utilització interactiva de les tecnologies de la informació en la relació entre l'Ajuntament i la ciutadania.
La migració de dades cap al nou entorn i la publicació de la seu així com el canvi gràfic tindran lloc entre el 3 i el 5 d'abril de 2013, data a partir de la qual s'aniran incorporant noves funcionalitats al web www.santquirzevalles.cat 
Per saber-ne més, podeu clicar aquí per veure el vídeo: Vídeo Seu electrònica Ajuntament