Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Jordi García i Mònica Ardid repeteixen triomf a la Cursa Nocturna dels Mussols

La cinquena edició de la Cursa va comptar amb més de 550 participants


Jordi García i Mònica Ardid repeteixen triomf a la Cursa Nocturna dels Mussols

 Celebrada la nit del dissabte 23 de març a Sant Quirze del Vallès, la cinquena edició de la Cursa Nocturna dels Mussols va tornar a viure una gran competició, amb més de 550 participants que van omplir de llum les muntanyes de la Serra de Galliners. Repetint el guió del 2012, Jordi García (AC77) i Mònica Ardid (U.A.Terrassa) van pujar al graó més alt del podi.

La nit va resultar esplèndida per la cursa, una temperatura fresca que fregava els 10 graus, i una lluna creixent que va ajudar a minimitzar la foscor. Des de primera hora de la tarda l’ambient al Gimnàs Municipal de Sant Quirze era de festa, acompanyats per la Colla de Geganters i Grallers de Sant Quirze es van anar succeint les competicions, començant per les infantils en les seves diverses distàncies i la participació de més de 100 nens i nenes, i finalitzant amb la cursa gran, la Nocturna dels Mussols, que amb 450 participants va contribuir a fer gran la festa.
La Cursa Nocturna
En categoria masculina el duet format per Jordi García (AC77) i Javi Delgado (Spiridon), grans coneixedors del recorregut, va anar distanciant-se poc a poc dels seus rivals, i en aquest ordre van entrar a meta amb tant sols 28 segons de diferencia, la tercera plaça l’ocupà Andreu Simon (Spiridon) a gairebé 3 minuts del vencedor. El guanyador va necessitar tant sols 44 minuts i 28 segons per completar els prop de 12 quilometres del traçat, millorant la seva marca de l’any passat.
Pel que fa a les noies, Mònica Ardid (U.A.Terrassa) també va gaudir del coneixement del terreny i va imposar-se sobre Laia Cuevas (Club Matxuca) que entrà en segona posició a poc més d’1 minut. El tercer graó del podí fou per la incombustible Teresa Forn (A.E.Diedre). La guanyadora va completar la cursa amb un temps de 53 minuts i 58 segons, millorant també la seva marca de l’any passat.
Consulteu les classificacions a:  http://www.automatictime.net/cdm/GEN005.htm
Acció Solidària
Paral·lelament, la recollida d’aliments organitzada pels membres de Càritas de Sant Quirze va resultar un èxit. Agraïment a totes les persones que van aportar aliments, que van superar els 450 quilos de productes recollits. Que, amb la col·laboració de la empresa ARBER SURGICAL de Sant Quirze, seran doblats tal com el seu gerent, el senyor Ramon Casals, havia anunciat.
La Challenge
La cursa ha estat, a més a més, la primera prova de la segona Challenge de Curses de Muntanya Nocturnes, que seguirà el proper 8 de juny a Aiguafreda amb la cursa de les Ànimes del Purgatori, i finalitzarà amb la Burriac Atac el 7 de setembre a Vilassar de Mar. 
Agraïments
Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Arber Surgical, Lafuma, Coca-Cola, Republik Run, Educa Borrás, PowerBar, àcomunicació, Caldo Aneto, RespirFix, Natural Shine, Camp IV, Centre Ortopèdic Rende, Triam, Proline, Fisioactivat, Buceo Travel, Pharmadiet.