Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Municipal d’Adults inicia els actes de celebració del seu 30è aniversari

La gravació d’un Lipdub, una exposició i dues obres de teatre centren el programa d'actes


L’Escola Municipal d’Adults inicia els actes de celebració del seu 30è aniversari

 Aquest dissabte, dia 6 d’abril, comencen les activitats del 30è aniversari de l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera amb la gravació d’un Lipdub. Es tracta d’un tipus de vídeo que combina sincronització labial i doblatge d'àudio per fer un vídeo de música. Es fa filmant una successió contínua, i sense talls, d'individus o de grups que canten un tros d’una cançó fins que són substituïts in situ per un altre participant que continua per on anava l'anterior. Posteriorment, s'edita la gravació resultant afegint l'àudio original de la cançó donant un resultat vistós i divertit. L’activitat començarà a les 10:30 hores.

Una altra de les activitats previstes per a la celebració dels 30 anys del centre educatiu santquirzenc és una exposició que repassa la història de l’escola i els seus protagonistes. La mostra es podrà veure del 8 al 15 d’abril al Centre Cívic Torre Julià i del 22 al 30 d’abril a la Casa de Cultura Vila-Puig. A més a més, l’Olivera ha programat dues obres de teatre. La primera, “La muerte da...”, es representarà el proper 25 d’abril a les 19:30 hores. I, la segona, titulada “Taxi”, tindrà lloc el 16 de juny a la mateixa hora. La Festa de Cloenda de la celebració del 30è aniversari es farà durant el mes de juny a la Masia Can Barra. Per a més informació, podeu trucar al centre educatiu al telèfon 93.721.59.80.

L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera és un centre públic que atén la diversitat i ofereix l’oportunitat de formar-se al llarg de la vida. Té un equip de 4 professors i actua als dos nuclis de població: Sant Quirze i Les Fonts. El centre ha integrat les noves tecnologies en els ensenyaments. Des del centre s’atenen les necessitats de la població a partir dels 18 anys en els ensenyaments no reglats i a partir dels 16 en els ensenyaments reglats.