Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

L'il·lustrador Miguel Gallardo oferirà a Sant Quirze la xerrada "Una mirada diferent sobre l'autisme"

L'obra basada en la seva pròpia experiència explica aquest transtorn del desenvolupament cognitiu des d'un punt de vista diferent i amè


L'il·lustrador Miguel Gallardo oferirà a Sant Quirze la xerrada "Una mirada diferent sobre l'autisme"

 L'il·lustrador Miguel Gallardo, pare d'una nena amb autisme, va aconseguir retratar el transtorn cognitiu de la seva filla des d'un punt de vista diferent en la novel·la gràfica Maria y yo, premi Nacional de la Generalitat 2008 en l'apartat de còmic. El proper dimarts 16 d'abril, l'autor oferirà al Centre Cívic Torre Julià la xerrada "Una mirada diferent sobre l'autisme" i explicarà la seva experiència amb la malaltia des d'un punt de vista molt particular.

Miguel Gallardo col·labora habitualment com a il·lustrador de premsa per a la Vanguàrdia i el diari Ara, així com en diferents revistes i publicacions d'àmbit nacional i internacional com el Herald Tribune, el New York Times i The NewYorker.
La xerrada és una gran oportunitat per veure de prop l'autisme des d'una visió diferenciada i està promoguda pel Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. L'acte començarà a les 19 hores del proper dimarts 16 d'abril i està obert a tota la població.