Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Mira-t'ho amb els seus ulls: els camps de solidaritat

Una xerrada ofereix avui una nova proposta d'altres formes de viatjar, veure món, conviure, relacionar-se i col·laborar amb entitats que porten a terme projectes solidaris arreu del món


Mira-t'ho amb els seus ulls: els camps de solidaritat

Els camps de solidaritat són una bona oportunitat per descobrir la realitat dels diferents països i cultures del món d'una manera molt directa, convivint amb les persones que hi viuen i col·laborant en diferents feines i tasques relacionades amb projectes de cooperació. Avui a les 19 hores, l'Espai Canya Jove acollirà una tarda jove centrada en els camps de solidaritat de l'estiu, una bona alternativa per a molts joves que volen viure una experiència d'autèntic coneixement del país.
Les entitats solidàries  Setem i Nuevos Pasos explicaran en què consisteixen els camps de solidaritat i què cal fer per participar-hi. Així mateix, els ponents explicaran les seves vivències personals en els camps de solidaritat a l’estiu.

.Aquesta activitat està principalment adreçada a joves majors de 16 anys i començarà a les 19 hores a l'Espai Canya Jove. La xerrada forma part del  Pla de sensibilització de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.