Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Recta final per presentar-se al Concurs de Contes Solidaris i microrelats

L'Ateneu del Món organitza la quarta edició de contes solidaris, un certamen centrat en la solidaritat i la cooperació i que enguany incorpora una nova modalitat de microrelats


Recta final per presentar-se al Concurs de Contes Solidaris i microrelats

 L'objectiu de la convocatòria és fomentar i promoure la creació literària a l'entorn de la solidaritat. S'han establert tres categories en la modalitat de contes solidaris, una per a participants de 10 a 12 anys, una altra per a participants de 13 a 16 anys i una tercera categoria per a adults.

Els contes hauran de tenir un màxim de 2 fulls, hauran de ser inèdites i escrites en llengua catalana o castellana.
Pel que fa als microrelats, hauran de tenir una extensió màxima de 120 paraules.
Els originals, tal com estableixen les bases que podeu consultar al final d'aquesta notícia, s'hauran de presentar a la biblioteca municipal abans del dimarts 30 d'abril.
Premis
Hi haurà diversos premis, un per cada categoria consistent en un val de 90 euros per la compra de llibres o material d'escriptori a la papereria DINA 4 de Sant Quirze del Vallès.
Pel que fa als microrelats, hi haurà un únic premi consistent en un val de 50 € per a la compra de llibres o material escolar o d'escriptori a la papereria DINA 4 de Sant Quirze del Vallès.
El lliurament dels premis es farà dins de la FEsta del Comerç Just, el dia 26 de maig de 2013, a les 12 hores, al parc de les morisques i es farà una lectural de les obres guanyadores.
Podeu veure les bases completes aquí: Bases Concurs Contes Solidaris