Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze celebra el Dia de la Dansa aquest proper diumenge

Les escoles Gimnàs Montserrat Creus, Espai de Dansa i el grup Gravity oferiran exhibicions diverses al parc de les Morisques


Sant Quirze celebra el Dia de la Dansa aquest proper diumenge

 La Unesco va establir el 29 d'abril com a Dia Internacional de la Dansa l'any 1982. A Sant Quirze fa anys que durant el mes d'abril es dedica un dia a aquesta disciplina artística i enguany serà aquest diumenge 14 d'abril. 

El dia de la Dansa enguany oferirà, a partir de les 11 del matí i al parc de les Morisques, diverses actuacions de diferents disciplines amb la participació activa de les escoles locals Gimnàs Montserrat Creus i Espai de Dansa. La jornada també comptarà amb una exhibició del grup Gravity de Sant Quirze, una formació que fusiona jazz i hip hop.
Les actuacions es realitzaran a l'escenari del parc de les Morisques a partir de les 11 del matí i a les 12 del migdia està previst que la regidora de Cultura i tinent d'Alcaldia de Serveis Personals, Mercè Vallès, faci la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa. Les exhibicions acabaran a quarts de dues del migdia.