Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Multitudinària celebració del Dia Internacional de la Dansa

La jornada va comptar amb una alta participació


Multitudinària celebració del Dia Internacional de la Dansa
Sant Quirze del Vallès va celebrar diumenge 14 d'abril el Dia Mundial  de la Dansa. Des de les 11 del matí i al parc de les Morisques, van tenir lloc diverses actuacions de diferents disciplines amb la participació activa de les escoles locals Gimnàs Montserrat Creus i Espai de Dansa. La jornada també va comptar amb una exhibició del grup Gravity de Sant Quirze, una formació que fusiona jazz i hip hop i que va copsar l'atenció del multitudinari públic assistent.
Les actuacions es van realitzar a l'escenari del parc de les Morisques i van ser seguides per centenars de persones. A les 12 del migdia, la regidora de Cultura i tinent d'Alcaldia de Serveis Personals, Mercè Vallès, va fer la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa. Les exhibicions van acabar a dos quarts de dues del migdia.
A l'abril, i més concretament el dia 29, es celebra arreu del món el Dia Mundial de la Dansa. Sant Quirze s'ha sumat aquest diumenge a la iniciativa que pretén atraure l'atenció del públic en general sobre l'art i la cultura de la dansa i posant especial èmfasi en la captació de nous públics.
Podeu llegir el Manifest del Dia Mundial de la Dansa aquí: Manifest Dia Mundial de la Dansa