Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Arber Surgical lliura més de 800 litres de llet a Càritas Sant Quirze

L'empresa es va comprometre a doblar la quantitat recollida durant la Cursa Nocturna de Mussols


Arber Surgical lliura més de 800 litres de llet a Càritas Sant Quirze

La Cursa Nocturna dels Mussols, celebrada el passat 23 de març i organitzada pel Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès, va sumar enguany la iniciativa solidària de recollir aliments per Càritas Sant Quirze. La resposta ciutadana va ser positiva i l'organització va aconseguir un total de 450 quilos, una quantitat que l'empresa Arber Surgical es va comprometre a doblar. El passat dilluns 15 d'abril, la proposta es va materialitzar amb el lliurament de 864 litres de llet, un dels aliments més necessitats segons els responsables de Càritas, per part d'aquesta empresa.

El lliurament el va fer Ramon Casals, de l'empresa Arber Surgical, i va comptar amb la presència dels responsables de Càritas Sant Quirze, Lluís Villa i Mossèn Joaquim Messeguer, de la regidora de Benestar i Família de l'Ajuntament, Míriam Casaramona, i del president del Club Excursionista de Sant Quirze, Jordi Aguado.
Els responsables de Càritas Sant Quirze han agraït l'aportació, tot destacant la importància que representa aquesta quantitat de litres de llet per poder cobrir de forma significativa les necessitats d'aquest producte que tenen mensualment.