Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Comença de nou la campanya Informa't per decidir millor

L'objectiu és facilitar al jovent i les seves famílies tota la informació sobre la oferta educativa i professional


 Comença de nou la campanya Informa't per decidir millor
Aquesta setmana han començat a l'IES Sant Quirze i l'Espai Canya Jove les assessories personalitzades emmarcades en la campanya Informa't per decidir millor, una sèrie d'accions encaminades a facilitar al jovent i les seves famílies tota la informació sobre la oferta educativa i professional que existeix en aquests moments.
La proposta d'activitats, elaborada de manera transversal des de les regidories de Joventut, Educació, Ocupació i Promoció Econòmica de l'Ajuntament, inclouen també una xerrada d'orientació professional adreçada a pares i mares a càrrec del servei de Joventut el 6 de maig a les 19 hores i la visita al servei a l'ocupació adreçada a l'aula oberta el dijous 25 d'abril.
L'Institut Sant Quirze rebrà també la visita de l'aula mòbil d'estudis professionals a càrrec d'Educaweb els dies 25 i 26 d'abril. 
També el 25 d'abril diferents docents de la Universitat Autònoma de Barcelona oferiran una xerrada a l'Espai Canya Jove (18.30 h) sobr el'accés a la universitat i l'espai europeu d'educació superior.
Finalment, el 3 de maig, el Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, oferirà un taller de creativitat emprenedora a càrrec de Coaching Vallès, de les 16.30 a les 20.30 hores.