Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

L'Acadèmia de Ciències Mèdiques celebra les jornades de la filial vallesana a Sant Quirze

Aquesta Fundació aplega 25.000 professionals sanitaris a tot Catalunya


L'Acadèmia de Ciències Mèdiques celebra les jornades de la filial vallesana a Sant Quirze

 La filial de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques del Vallès Occidental celebrarà a partir de demà la 32a edició de le Jornades Sanitàries del Vallès al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra.

Més de 160 professionals del món de la salut debatran al llarg de dos dies com abordar, millorar i optimitzar els recursos davant dels casos dels malalts crònics complexos des d'un punt de vista multidisciplinar. L'objectiu final d'aquestes jornades és posar en comú i reflexionar al voltant dels malalts que tenen més d'una malaltia de forma simultània i millorar-ne la qualitat de vida tot optimitzant els recursos existents.
La inauguració oficial de les jornades estarà presidida per l'alcaldessa, Montserrat Mundi, el director general de Planificació i Recerca en Salut, Carles Constante i el president de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, Alvar Net. La mesa inaugural comptarà també amb les intervencions del President del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, del director dels Serveis d'Atenció Primària del Vallès Occidental, Oscar Solans i del director de Gestió Territorial del Vallès Occidental, Joan Parellada. La filial del Vallès Occidental estarà representada per la seva secretària, Pilar Porcel.