Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Fil a l'Agulla guanya el primer premi del Concurs d'Aparadors de l'Aplec del Mussol

La iniciativa, promoguda per l'Associació de Comerciants de Sant Quirze, va atorgar el segon premi a Nieves Perruqueria i estètica i el tercer a Folch Llar i Moda


 Fil a l'Agulla guanya el primer premi del Concurs d'Aparadors de l'Aplec del Mussol

 L'Associació de Comerciants de Sant Quirze va organitzar el segon concurs d'aparadors de l'Aplec del Mussol en el marc d'aquesta festa tan nostrada a Sant Quirze. En el marc de la fira d'artesans, la organització va fer el lliurament de premis que enguany van recaure en la merceria Fil a l'Agulla (primer premi), Nieves Perruqueria i Estètica (segon premi) i Folch Llar i Moda (tercer premi).

El lliurament dels guardons va anar a càrrec del president de l'associació, Enric Roure, la regidora d'Igualtat i Cooperació, Sílvia Peralta i la regidora de Comerç, Miriam Casaramona. El concurs ha comptat enguany, segons la organització, d'un alt nivell.
Sant Quirze als Matins de TV3
L'Associació de Comerciants ha destacat també la importància de l'Aplec en tant que és una festa popular que té molt bona acollida i que és un reclam per al municipi. L'interès que desperta la festa ha quedat demostrat amb la intervenció en directe al programa els Matins de TV3 de la pastisseria Mix, que va ser l'encarregada de presentar els mussolets, les típiques pastes que es produeixen i comercialitzen amb motiu de l'Aplec. Per això, la organització del concurs espera ampliar la participació de cara a l'any vinent i fer presents els mussols en molts dels aparadors dels comerços locals.