Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Casals i activitats per l’estiu 2013

Com a novetat enguany hi haurà casals a l’agost i colònies al juliol i l'EMM Can Barra oferirà també casals musicals


Casals i activitats per l’estiu 2013

 Les associacions de pares i mares de les escoles de Sant Quirze comencen aquesta setmana les diferents reunions per informar de l’oferta d’activitats que desenvoluparan a l’estiu, una vegada hagin acabat les classes.
English Summer Camp
La primera de les reunions tindrà lloc el dia 25 d’abril a l’escola Onze de Setembre, on es presentarà l’English Summer Camp, una opció que combina l’aprenentatge de la llengua anglesa amb activitats lúdiques per fer passar una estona divertida als més petits.
Romans i màgia
Catalònium o l’època romana a Catalunya és l’alternativa que presenta l’escola Taula Rodona, tota una sèrie d’activitats enllaçades pel fil conductor d’aquesta civilització que va deixar grans vestigis a la nostra terra. La reunió informativa tindrà lloc en el mateix centre escolar el proper 29 d’abril a les 20 hores.
La màgia de l’estiu conforma la proposta de l’escola Purificació Salas, jocs i manualitats, activitats diverses ompliran els casals que acollirà aquest centre educatiu del 25 de juny al 9 d'agost.. La reunió informativa tindrà lloc també el dia 29 d’abril, a les 21 hores al mateix centre.
Circ i aventures
Quirze, l’explorador és el títol del casal que es realitzarà enguany l’escola El Turonet, tota una sèrie d’aventures que també ompliran amb diversió el temps de lleure dels infants. La reunió informativa es farà, en aquest cas, a les 20.30 hores del dia 6 de maig.
Pel que fa a l’escola Pilarín Bayés, també acollirà un casal centrat en la temàtica del circ. Es realitzarà del 25 de juny al 26 de juliol i les inscripcions ja estan obertes
Novetats
D’entre les principals novetats d’enguany cal destacar que l’escola Lola Anglada acollirà casals d’estiu del 5 d’agost al 10 de setembre. També destacar les colònies que s’organitzen de manera conjunta i a la que hi poden participar tots els nens i nenes de 1r a 6è de primària i que es realitzaran a Àger amb possibilitat de dos torns al juliol. Podeu ampliar informació sobre aquesta activitat en el següent enllaç: Viu un estiu d’aventura a Àger. Les inscripcions romandran obertes fins al 29 d’abril.
Casal Musical
L’Escola Municipal de Música Can Barra ofereix també casals del 25 de juny al 12 de juliol, que combinaran la música, el lleure i el treball musical.  Les inscripcions per participar-hi també estan obertes. Podeu ampliar la informació en el següent document: Casals d’estiu EMM Can Barra 2013
Bàsquet
El Sant Quirze Bàsquet Club també organitza un campus esportiu del 25 de juny al 26 de juliol que comptarà amb la presència de grans figures del bàsquet com Víctor Sala (Regal Barcelona i Selecció Espanyola), i visites sorpresa de jugadors i entrenadors professionals. Més info: Campus Estiu Sant Quirze Bàsquet Club.


Podeu ampliar la informació de cadascuna de les activitats en els següents enllaços:
 

>English Summer Camp Onze de Setembre
>La màgia de l'estiu, Purificació Salas
>Quirze, l'Explorador, El Turonet
>Catalonium, Taula Rodona
>Un estiu de pel·lícula, Lola Anglada
>Ampa Pilarín Bayés

>Colònies Estiu 2013 Àger