Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Alumnes del Servei de Català de Sant Quirze organitzen un acte emmarcat en l'Any Espriu

L'experiència ha permès als participants conèixer el poeta i, alhora, posar en pràctica la llengua organitzant l'acte


Alumnes del Servei de Català de Sant Quirze organitzen un acte emmarcat en l'Any Espriu

 El dia 24 d’abril els alumnes del curs Intermedi 2 de català van celebrar un acte per commemorar el naixement de Salvador Espriu, activitat emmarcada en l’Any Espriu. Durant una hora van repassar els principals fets de la vida del poeta català i van llegir alguns dels poemes més representatius de la seva obra.

Al llarg de la vetllada també es va poder escoltar diversos fragments de l’entrevista que va concedir per al programa Identitats i com recitava un poema de La pell de brau al 1r Festival Popular de Poesia Catalana. A més, vam escoltar diversos cantants interpretant alguns dels poemes d’Espriu.
Aquest acte és el fruit del treball fet a classe durant tres setmanes per conèixer el poeta, preparar tots els textos i els poemes que havien de llegir, seleccionar els vídeos que es volien passar i elaborar tots els textos relacionats amb l’acte (anunci, falca radiofònica, programa de mà).
Al final de l’acte, que va comptar amb la presència de 30 persones, els alumnes van manifestar la satisfacció per la bona feina feta, per haver descobert Espriu i per haver estat capaços de participar en un acte públic parlant en català.