Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La companyia "+ ó - teatre" torna a representar aquest diumenge “La muerte da un paso atrás”

L'acte està emmarcat en la programació del 30 aniversari de l'Escola Municipal d'Adults l'Olivera


La companyia "+ ó - teatre"  torna a representar aquest diumenge “La muerte da un paso atrás”

 Dins les activitats programades per celebrar el 30 aniversari de l’Escola d’Adults Municipal l’Olivera, la companyia de teatre  “+ ó – Teatre” va presentar el passat dijous 25 d’abril a la Patronal una nova obra.  Sota la direcció d’en Jordi Coder, alumne de l’Escola, es va representar una adaptació lliure i actualitzada de l’obra de D. Horacio Ruiz de la Fuente “La muerte da un paso atrás” de 1962.  La posada en escena va ser tot un èxit, tant per l’execució com per l’assistència i resposta del públic. Degut a aquest èxit, aquest diumenge 5 de maig, la Patronal tornarà a acollir a partir de les 18:30 hores la representació d'aquesta obra per a tota la gent que se la va perdre.

Concepció Otero, alumna de l’Escola, protagonitza aquesta tragicomèdia. Ella mateixa comenta que tot i ser una obra escrita fa més de cinquanta anys, el reflex de sentiments com  l’amor, l’alegria, el dolor, la fe, la vanitat, la supèrbia o la desesperació la fan ser una obra plenament vigent.
La  companyia està preparant una nova obra per representar-la properament al juny anomenada “Taxi”  i que posarà fi a les activitats de celebració del 30 aniversari de l'Escola.