Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

El Ple municipal aprova per unanimitat el Pla Intern d’Igualtat de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Els plans d'igualtat són l'instrument que la Llei Orgànica 3/2007 per a la igualtat efectiva de dones i homes estableix com a mesura de promoció de la igualtat a les empreses i l'administració pública


El Ple municipal aprova per unanimitat el Pla Intern d’Igualtat de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

 El Ple municipal va aprovar per unanimitat el Pla intern d’igualtat en la sessió ordinària celebrada el passat dijous 25 d’abril.

Els plans interns d’igualtat són l’instrument que la Llei Orgànica 3/2007 per a la igualtat efectiva de dones i homes estableix com a mesura de promoció de la igualtat a les empreses i l’administració pública.
El Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès es va posar en marxa fa aproximadament un any a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Durant els mesos de març i abril s’ha presentat al conjunt de l’Ajuntament el document definitiu que recull les accions a realitzar durant els anys 2013 i 2014, orientades a assolir paulatinament la igualtat entre dones i homes de la plantilla municipal. El Pla biannual inclou un total de 13 mesures que es distribueixen d’acord amb els següents àmbits d’intervenció: l’organització: polítiques i valors de la igualtat entre dones i homes, polítiques de recursos humans: representativitat i equilibri, llenguatge no sexista, prevenció de riscos i salut laboral i conciliació de la vida laboral, personal i familiar.
Segons declaracions de la regidora d’Igualtat, Cooperació i Serveis interns, Silvia Peralta, “aquesta és la nostra línia de treball i el nostre compromís polític, el desenvolupament d’actuacions a nivell intern i a nivell extern de ciutadania que des de la Regidoria d’Igualtat i el Centre d’informació i recursos per a les dones promovem per assolir una societat sense discriminacions ni desigualtats, en definitiva, una societat més justa i més igualitària”.