Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

L’Ajuntament compta amb 21 nous plans d’ocupació que realitzaran activitats de rehabilitació i noves tecnologies, entre d’altres

Els set projectes atorgats han suposat la contractació de 21 persones aturades del municipi


L’Ajuntament compta amb 21 nous plans d’ocupació que realitzaran activitats de rehabilitació i noves tecnologies, entre d’altres

Aquest any 2010 el Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament la quantitat de 157.487,96 € en concepte de subvenció per a la contractació de persones aturades, en el marc del Projecte Impuls-Treball finançat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.
Els set projectes atorgats han suposat la contractació de 21 persones aturades del municipi que hi treballaran durant sis mesos desenvolupant diversos projectes.
Segons que ha manifestat la tinent d’Alcaldia de l’Àrea d’Economia, Indústria, Comerç i Promoció de la Ciutat, Àngels Ponsa, “aquesta subvenció serà molt profitosa per al municipi, doncs les persones aturades podran realitzar tasques de rehabilitació a Sant Quirze, així com de suport en temes relacionats amb noves tecnologies i atenció ciutadana.”
De fet, les tasques a realitzar són les següents:

•Acció inclosa en Rehabilitació i millora de l'eficiència energètica en diversos edificis i instal•lacions municipals (8 llocs de treball).
•Millora dels centres educatius del municipi (4 llocs de treball).
•Rehabilitació PAES del municipi (2 llocs de treball).
•Dinamització en TIC’s de persones que busquen feina (1 lloc de treball).
•Digitalització i telematització de diversos serveis de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès (4 llocs de treball).
•Dinamització TIC's Casal de Gent Gran (1 lloc de treball).
•Implementació del portal d’entitats de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Webmaster (1 lloc de treball).

Aquestes activitats, segons el primer tinent d’Alcaldia, Antoni Rebolleda “representen la nostra voluntat de fomentar l’ocupació al municipi i reduir així el nombre d’aturats que en aquests temps està esdevenint una constant. Estem molt satisfets amb aquesta subvenció, emmarcada en el Projecte Impuls”.
Així mateix, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha insistit en la “importància d’aquestes iniciatives, que es coordinen des del Servei d’Ocupació i gràcies al seu bon funcionament i que permeten millorar determinats aspectes dels nostres projectes gràcies a la col•laboració i la feina de persones que es troben en situació d’atur. L’intercanvi és doncs molt profitós per ambdues bandes.”