Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Joves del municipi participaran demà en un taller de creativitat emprenedora

La iniciativa està emmarcada en el programa Sant Quirze Viu l'empresa


Joves del municipi participaran demà en un taller de creativitat emprenedora

 El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra en col•laboració amb l’Espai Canya Jove organitzen per primera vegada una acció formativa en el marc del programa SQ Viu l’Empresa adreçada a joves amb idees i empenta per realitzar els seus propis projectes. Es tracta d'un taller de creativitat emprenedora que tindrà lloc dimà divendres, 3 de maig, de les 16.30 a les 20.30 hores a la masia de Can Barra.

Es tracta d'un taller fonamentalment pràctic i dinàmic adreçat a joves majors de 17 anys que vulguin treballar i familiaritzar-se amb l’emprenedoria, amb tècniques que fomentin la seva creativitat i el treball d'equip i desenvolupar habilitats i competències com el lideratge, la innovació, la comunicació, la organització i la responsabilitat en el treball. El taller repassarà temes com ara les tècniques de creativitat, valorar les capacitats de cadascú i com potenciar-les i també acollirà una pluja d'idees per descobrir quins projectes es podrien endegar.
El taller anirà a càrrec de Rafael Adame, Consultor de Gestió del Canvi i Máster Coach i PNL. Adame és un professional amb una dil·latada experiència en processos de canvi organitzacional i coaching i l'actual dinamitzador de l’associació Sant Quirze Emprèn.
Els i les Joves assistents rebran un certificat d'aprofitament del taller. Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al Servei de Joventut, Espai Canya Jove o al telèfon 937227444.