Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La biblioteca Sant Quirze presenta la nova temporada del pati de contes per adults

La primera sessió tindrà lloc el proper dijous 16 de maig


La biblioteca Sant Quirze presenta la nova temporada del pati de contes per adults

 El pati exterior de la biblioteca Sant Quirze torna a acollir des d'aquest mes de maig la temporada del pati de contes per adults, una activitat que l'equipament ofereix des de ja fa anys amb l'arribada del bon temps.

La primera sessió anirà a càrrec del colombià Nelson Calderon, que compartirà amb el públic el seu monòleg "Amor". Tal com ell presenta l'espectacle, "L'amor és un sentiment poderós, capaç de transformar al més brau guerrer en un covard, o en valent al més porug", una afirmació que Calderon mostrarà amb tot un seguit d'històries que desgranen el que ell qualifica com l'imperi de l'amor i del desamor. L'actuació començarà a les 10 del vespre i està oberta a tota la població.
Aromes, passions i Calders
La temporada del pati de contes es completa enguany amb tres actuacions més. Dijous 13 de juny Elena Codó i Alí el Aziz transportaran al públic a un univers sensorial amb el seu espectacle Aromas. Al juliol, A4veus protagonitzaran la sessió amb Passions amb i sense rima. Finalment, el cicle es tancarà el dia 26 de setembre amb la ironia literària de Calders a càrrec de Carme Pla, de la companyia T de Teatre.
Totes les sessions començaran a les 10 del vespre, són obertes a tota la població i compten amb la col·laboració de El celler de la Vila que oferirà cava a tots els assistents.