Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès aprova un Pla d’Ocupació Local que permetrà contractar onze persones

El Servei Local d’Ocupació de Sant Quirze del Vallès, admetrà currículums de les persones que reuneixen els requisits establerts, fins al 23 de maig


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès aprova un Pla d’Ocupació Local que permetrà contractar onze persones

 L’atur, que al nostre municipi afecta a més de l’11% de la població activa,  és sens dubte un dels problemes més greus en l’actual context de crisi econòmica. Des de l’Ajuntament de Sant Quirze, en el marc de l’interès general, es vol col•laborar per minimitzar en el possible les repercussions de l’atur entre els nostres veïns amb l’aprovació d’un Pla d’actuació municipal de forment de l’ocupació que es concreta en set projectes que poden ocupar a onze persones durant sis mesos.

 
Els projectes s’adreçaran a la millora dels centres i instal•lacions escolars de Sant Quirze del Vallès, a la prevenció d’incendis forestals, a la dinamització del comerç local i activitats econòmiques, a la recerca activa de feina,  a l’accés a l’administració electrònica i participació ciutadana a través de les noves tecnologies i la dinamització sociocultural i participació.
 
Segons que ha manifestat la regidora de Serveis Interns, Sílvia Peralta, “des de l’Ajuntament hem treballat el pla d’actuació municipal per tal d’aconseguir fomentar l’ocupació i inserir persones del municipi en situació d’atur al mercat laboral. Pensem que des de l’administració hem de fer esforços en aquest sentit per tal de reactivar l’activitat i donar suport a aquests col•lectius”. En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi ha insistit en la “implicació de l’administració local per ajudar el màxim possible la ciutadania que es troba en una situació complicada, malgrat no tenim competències per resoldre aquestes problemàtiques sí podem prioritzar les polítiques d’ocupació, així com les de promoció econòmica, comerç i emprenedoria”.
 
Els contractes d’inserció laboral tindran una durada de sis mesos i amb una jornada laboral a temps parcial. Dins del contracte s’inclouran 30 hores de formació professional i ocupacional.
 
Els requisits per participar en aquests projectes d’inserció laboral són:
- Estar empadronades a Sant Quirze del Vallès amb una antiguitat mínima d’un any.
- Constar com a aturats/des i ser demandants d’ocupació en el SOC.
- Tenir la capacitat i aptituds necessàries per tal de desenvolupar les tasques pròpies dels llocs de treball a proveir.
 
Podeu veure el detall de les ofertes en el següent enllaç: Ofertes Servei a l'Ocupació
 
El Servei Local d’Ocupació de Sant Quirze del Vallès, admetrà currículums de les persones que reuneixen els requisits establerts, fins al 23 de maig. 
 
Contacte:
Centre Desenvolupament Econòmic Can Barra. Servei d’Ocupació: 93.721.52.08, correu electrònic: ocupacio@santquirzevalles.cat