Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Joves del municipi participen en un taller de creativitat emprenedora

La iniciativa, organitzada conjuntament per les regidories de Joventut i Promoció Econòmica, forma part del programa de Sant Quirze Viu l'Empresa


Joves del municipi participen en un taller de creativitat emprenedora

 Joves santquirzencs de perfils molts diferents van participar el passat 3 de maig en un taller de creativitat emprenedora emmarcat en el programa Sant Quirze Viu l'Empresa. L'objectiu principal era donar als participants eines i estratègies per endegar un projecte propi. Alguns dels joves tenien ja idees concretes per emprendre i van poder aplicar-hi els continguts del taller, impartit per el consultor de Gestió del Canvi i Máster Coach i PNL, Rafael Adame.

L'activitat va comptar amb la presència de la regidora de Joventut, Miriam Casaramona, i del regidor d'Activitats i Promoció Econòmica, Toni Rueda, que van aprofitar per presentar el servei d'emprenedoria que l'Ajuntament de Sant Quirze ofereix des del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra, alhora que van agrair la participació dels assistents tot destacant la importància de desenvolupar la capacitat emprenedora entre el jovent local.
La sessió va incloure tècniques diverses per desenvolupar la creativitat i una pluja d'idees grupal, o brainstorming, per sumar coneixements i habilitats de tots els participants a l'entorn de què vol dir iniciar un negoci, de manera que tothom pogués sumar reflexions externes a la seva idea. 
Els i les participants van valorar molt positivament l'experiència per ser un taller entenedor, atractiu, molt participatiu i revelador.