Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Coral Il·lustració Artística ofereix dues actuacions a Barcelona i Manresa

La formació dirigida per Lourdes Garcia rep una gran acollida del públic per la seva interpretació


La Coral Il·lustració Artística ofereix dues actuacions a Barcelona i Manresa

 La Coral Il•lustració Artística de Sant Quirze va participar diumenge passat a la Trobada de Caramelles de la Barceloneta i a la XVII Roda Coral 2013 organitzada per la Federació Catalana d’Entitats Corals que enguany s’ha celebrat a Manresa.

Al matí, els cantaires santquirzencs van participar activament en Trobada de Caramelles, una festa del cant coral i de l’alegria de la primavera que va tenir lloc davant de l’església de Sant Miquel del barri de la Barceloneta i que va comptar amb 11 corals d’arreu de Catalunya. 
A la tarda, la formació liderada per Lourdes Garcia, va desplaçar-se a Manresa per oferir un concert en el marc de la XVII Roda Coral 2013 juntament amb les corals Font del Fil i la Capella de Música Burés de Castellbell i el Vilar. L’actuació de la Coral Il•lustració Artística va tenir una molt bona acollida del nombrós públic, que va acompanyar els cantaires tot picant de mans i amb forts aplaudiments.
Els dos cants comuns que concloïen el concert a la capital del Bages van retre homenatge a l’il•lustre músic Francesc Vila i Gimferrer de Castellbell i Vilar, mort ara fa dos anys. La cançó “Tots hi serem” va ser dirigida per Lourdes Garcia i David Hernández, director de la coral bagenca, va dirigir el “Senyor Sant Jordi”. Seguidament, la Coral amfitriona Font del Fil va oferir un refrigeri als participants.