Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més d'un miler de persones participen a la 6a Cursa de 10 km Memorial David Rovira

David Guiamet i Mariona Soler van ser els guanyadors del certamen esportiu


Més d'un miler de persones participen a la 6a Cursa de 10 km Memorial David Rovira

El passat diumenge 12 de maig es va celebrar una de les cites esportives més destacades del calendari santquirzenc, la 6a Cursa de 10 km Memorial David Rovira. Aquesta va comptar, com en anys anteriors, amb una alta participació. Es van celebrar tres modalitats de cursa, una primera de 10 km, una altra de 5 km i finalment les curses infantils. Totes elles van sortir i arribar al carrer de Priorat, just davant del Complex Esportiu Municipal.

Les curses adreçades a adults van comptar amb 901 persones inscrites i, les infantils, amb 205. David Guiamet, de l’equip SLOP.CAT de Sabadell, va ser el guanyador masculí de la cursa de 10 km amb un temps de 33 minuts i 24 segons. Mariona Soler, de Corredors.cat, va ser la guanyadora de la categoria femenina amb un temps de 43 minuts i 27 segons. Podeu consultar els resultats de la cursa a: www.corredors.cat/cursasantquirze.

Va ser una gran festa esportiva on va regnar el bon ambient i les ganes de passar-ho bé practicant aquest esport que cada vegada compta amb més afició. L’acte va acabar amb el lliurament dels trofeus als corredors i corredores guanyadors de mans de l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, acompanyada de regidors i regidores del consistori. 

Aquest certamen esportiu en record de David Rovira és fruit de la col·laboració entre Corredors.cat i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Podeu veure un reportatge fotogràfic sobre la cursa entrant a: http://www.flickr.com/photos/santquirzevalles/sets/72157633485430776/