Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Sant Quirze commemora el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

El servei d'Igualtat de l'Ajuntament ha organitzat tota una sèrie d'activitats al voltant d'aquest tema


Sant Quirze commemora el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

El dia 28 de maig es celebra a nivell mundial el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones. El servei d'Igualtat de l'Ajuntament ha organitzat tota una sèrie d'activitats al voltant d'aquest tema, que és un dels eixos que vertebren el Pla d'Igualtat de Gènere de Sant Quirze del Vallès. Segons que ha manifestat la regidora d’Igualtat, Sílvia Peralta, “les dones hem de ser subjectes actius i hem de decidir de manera integral sobre els temes de salut que ens afecten directament. Per aquest motiu, a Sant Quirze del Vallès hem programat una sèrie d’actes per tal que les dones del poble prenguin consciència  en aquest àmbit”.

La primera de les iniciatives és un taller que sota el títol "Sóc dona i estic a gust amb el meu cos" aproparà a les participants als diferents factors que incideixen en l'autopercepció del propi cos, com ara els estereotips publicitaris en contraposició amb la bellesa de les dones reals. El monogràfic tindrà lloc aquest dijous 16 de maig de les 18 a les 20 hores al Centre d'Informació i Recursos per a Dones i les inscripcions per participar-hi es poden realitzar al correu sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat.

Conferència Carme Valls

La metgessa especialitzada en medicina interna i endocrinologia, presidenta de l'associació CAPS i autora de diferents llibres i articles sobre salut i gènere, Carme Valls, oferirà el dia 23 de maig a les 18 hores la conferència-debat "Dones, salut i qualitat de vida". Valls és autora dels llibres Mujeres invisibles i Mujeres, salud y poder, col·labora habitualment en molts mitjans de comunicació i posarà sobre la taula una visió sobre la salut de les dones des d'una perspectiva integral.