Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Comencen les obres de millora a la via pública dins del programa PUOSC

El carrer de Barcelona serà el primer vial objecte de millores


Comencen les obres de millora a la via pública dins del programa PUOSC

Ahir dilluns 26 de juliol es va signar l'acta de replanteig d’inici de les obres de millora de la via pública que, dins del programa PUOSC, estan previstes d'executar durant l'exercici 2010 al municipi. Tal i com ha afirmat la regidora de Via Pública, Lluïsa Cobo, “les obres de millora començaran al carrer Barcelona, que allargarà els seus dos extrems fins a unificar una sola secció de vial, tal com es va dur a terme l'any passat amb les inversions del FEIL”.

El tinent d’Alcaldia de Territori, Pep Llamas, ha explicat que “està previst realitzar fins al mes de novembre la renovació de ferms de la rotonda del CAP, el carrer Tete Montoliu, la ronda Pladellorens, els carrers Pi i Margall, Dr. Trueta, St. Pere, A. Gaudí, Estació de FGC i la reparació de voreres de la ronda Pladellorens, els carrers St. Pere, A. Gaudí, l’Estació FGC i el Passeig de la Bòbila”. Les actuacions també afectaran al barri de les Fonts, concretament al carrer Església i l’accés de connexió de Torre Julià i el poliesportiu.

Les obres les duu a terme l’empresa Construcciones Feu, SA, per un import total de 403.956,01€. El finançament és fruït de les subvencions PUOSC i també finançament municipal.

De fet, segons que ha manifestat el primer tinent d’Alcaldia, Antoni Rebolleda, “aquestes actuacions responen a la voluntat de l’equip de govern de renovar i transformar els carrers del municipi per tal de millorar el seu estat actual i oferir així unes millors condicions per a la mobilitat al municipi”.

Finalment, l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, va destacar que “un cop finalitzi aquesta primera fase d’obres de millora de diversos carrers del municipi, està previst que al desembre en comenci una altra per tal de seguir transformant els carrers del poble i continuar posant el municipi al dia”. Aquesta segona fase està dotada amb 560.000 euros.