Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Últims dies de preinscripció per al curs 2013-2014 de l’Escola Municipal de Música

Les persones interessades poden preinscriure’s fins al 30 de maig a la mateixa escola


Últims dies de preinscripció per al curs 2013-2014 de l’Escola Municipal de Música

El passat dilluns, dia 20 de maig, va començar el període de preinscripció per al curs 2013-2014 de l’Escola Municipal de Música. Les persones interessades poden preinscriure’s fins al 30 de maig a la mateixa escola, al passeig de Can Barra, sense número, de dilluns a divendres, de 17:00 a 20:00 hores. El llistat provisional d’alumnes admesos es publicarà el 4 de juny i el període de reclamacions restarà obert fins el dia 11. La resolució de les reclamacions es publicarà el 16 de juny i la publicació del llistat definitiu d’alumnes admesos es farà el 17 de juny. La matriculació tindrà lloc del 18 al 28 de juny.
Programes
L’Escola Municipal de Música ofereix els programes de sensibilització, iniciació, programa bàsic i avançat. També proposa altres programes com la pràctica musical, l’espai folk o el de música moderna. A més a més, els i les alumnes a partir de 6 anys poden aprendre cant i a tocar instruments com el piano, guitarra, trompeta, flauta, clarinet, saxo, violí i violoncel.
Ajuts
A més a més, l’Escola Municipal de Música ofereix ajuts per a les famílies en funció de la renda, per família nombrosa o monoparental, per segon germà al centre i per alumnes amb discapacitat.

Si voleu més informació, consulteu el document Escola Municipal de Música 2013-2014. També podeu consultar el web   www.santquirzevalles.cat/escolademusica o contactar-hi a través del Facebook a www.facebook.com/escolamusicasantquirze.

Casal d’Estiu Musical

L’Escola Municipal de Música organitza del 25 de juny al 12 de juliol un casal d’estiu en què es combinarà la música i el lleure perquè el treball musical i les activitats a l’aire lliure aconsegueixin que els i les participants s’ho passin d’allò més bé. El treball musical que portaran a terme al casal equival aproximadament a tres mesos d’Escola de Música. Per a més informació, adreceu-vos al mateix centre, al passeig de Can Barra, sense número, de dilluns a divendres, de 17:00 a 20:00 hores. També trobareu més informació al següent enllaç: Escola Municipal de Música 2013-2014