Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès prepara la celebració de la II Nit de l’Empresa

L’economista Gay de Liebana tancarà l’acte amb una conferència


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès prepara la celebració  de la II Nit de l’Empresa

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès treballa en l’organització de la segona edició de la Nit de l’Empresa, que tindrà lloc el proper 29 de maig al Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra. L’acte té com a objectiu reconèixer la tasca que desenvolupen les empreses del municipi en diferents àmbits: emprenedoria, innovació, internacionalització i responsabilitat social. Un total d’onze empreses opten a les diferents candidatures. L’acte comptarà amb l’assistència de més de trenta. empreses i més d’un centenar d’assistents. El presidirà l’alcaldessa, Montserrat Mundi i Mas, acompanyada del regidor d’Empresa, Toni Rueda i el director general d’Indústria, Antoni Maria Grau.

Segons que ha manifestat el regidor d’Empresa, Toni Rueda “des de la Regidoria hem treballat molt triant un jurat format per persones amb una reconeguda experiència en el sector, de manera que seleccionin les empreses guardonades amb una òptica molt professional. Pensem, a més, que aquest acte és un bon escenari per fomentar les sinèrgies entre les pròpies empreses”.
Per la seva banda, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, considera que “des de l’Administració hem de continuar fomentant iniciatives d’aquest tipus, doncs és en l’empresa i l’emprenedor on trobem el futur econòmic del país. Fomentar la seva interrelació reverteix en positiu en el  desenvolupament econòmic del municipi.”
La Nit de l’Empresa compta enguany també amb la presentació del programa “Be an enterpreneur”, per part d’un grup d’alumnes de tercer d’ESO de l’assignatura optativa d’emprenedoria. 
Un dels plats forts de la vetllada serà la conferència de l’economista Josep Maria Gay de Liebana, que posarà el punt i final a aquesta segona edició de la Nit de l’Empresa repassant l’actualitat econòmica del nostre país i destacant el paper de les pimes i els emprenedors.