Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Alumnat de l'Institut Sant Quirze participa en un col·loqui europeu a Marsella

La delegació catalana va comptar amb participants de l’INS Manolo Hugué de Caldes de Montbui, l’INS Manuel de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú i l’INS Sant Quirze


Alumnat de l'Institut Sant Quirze participa en un col·loqui europeu a Marsella

 Alumnes de l'Institut Sant Quirze van participar el passat 15 i 16 de maig en un col·loqui europeu sobre democràcia i unió entre les diferents nacions d'Europa.

El col·loqui es va realitzar a la ciutat frances de Marsella i va aplegar representants catalans, italians i francesos. Aquesta experiència ha permès als nois i noies veure el funcionament de l'educació a d'altres països i com canvia la mentalitat en relació a la política segons la cultura que ens han transmès.
Des de l'Institut es valora molt positivament poder realitzar activitats com aquests dins del context escolar, ja que és una manera diferent d'arpendre i d'adquirir una visió més completa de globalització que estem vivient avui en dia.
Tres de les alumnes participants, Nieves Montes, Eliane Castelar i Marina Viñeta, volen agrair als organitzadors i al professorat per haver confiat en elles i haver-les donat les eines per poder créixer i madurar.