Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Ple celebra la seva sessió ordinària de maig

La sessió es celebrarà les 19 hores de dijous 30 de maig a la sala habilitada al carrer 9 número 10


El Ple celebra la seva sessió ordinària de maig

 L'aprovació de la creació del Consell Municipal de Festa Major és un dels temes principals de l'ordre del dia de la sessió ordinària del Ple Municipal que tindrà lloc demà dijous 30 de maig a la planta baixa del Casal de Cultura (c/Nou, núm. 10). 

El ple debatrà també la modificació de l'acord plenari del 30 de juny de 2011 de nomenaments de representants municipals a d'altres entitats i també l'adhesió a dos convenis, el Conveni subscrit entre la Prefectura Central de Trànsit i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies en matèria d'intercanvi d'informació i mútua col·laboració administrativa i el Conveni entre l'Agència de Residus i les entitats gestores dels sistemes integrats de gestió (SIG) de residus d'aparells elèctrics i electrònics per al períodes 2013-2017.
Mocions
També s'inclouen en l'ordre del dia d'aquesta sessió ordinària tres mocions presentades per ICV-EUiA-EPM. La primera, consensuada amb CiU, Junts per Sant Quirze i PSC, per reclamar la dimissió de Maria de los Llanos de Luna per l'homenatge als excombatents nazis. La segona, consensuada amb la Junta de Portaveus, de suport a les comunitats de veïns davant els impagaments de la banca i, finalment, la tercera, consensuada amb CiU, Junts per Sant Quirze i PSC, de rebuig a la Llei de llengües d'Aragó i en defensa dels drets lingüístics del català i l'aragonès a l'Aragó.
Podeu veure l'ordre del dia complet aquí: Ordre dia Ple ordinari maig 2013