Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El mercat ecològic celebra el 2n aniversari a Sant Quirze amb bona acollida

Un pastís d'aniversari i un estofat de vedella ecològica van conformar un esmorzar de forquilla excepcional


El mercat ecològic celebra el 2n aniversari a Sant Quirze amb bona acollida

 Aquest dissabte passat el mercat ecològic del Vallès va celebrar el seu segon any a Sant Quirze, un període durant el qual la ciutadania ha acollit positivament aquesta iniciativa que posa a l'abast de la població diverses parades amb productes de la terra i de proximitat amb criteris ecològics.

Un pastís d'aniversari i un estofat de vedella ecològics elaborats pel cuiner local Joan Sala i un taller infantil a càrrec de Creu Roja van ser les activitats que van centrar aquesta celebració. 
L'alcaldessa, Montserrat Mundi, i la regidora de Comerç, Míriam Casaramona, van voler participar en aquesta cita, juntament amb el president de l'Associació de Comerciants, Enric Roure i representants del mercat.
El mercat ecològic del Vallès visita Sant Quirze cada primer dissabte de mes i compta amb una gran varietat de parades amb carns, olis, embotits, fruites i formatges, entre d'altres. La instal·lació visita també de manera mensual les poblacions de Cerdanyola del Vallès, Rubí i Barberà del Vallès.