Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Sant Quirze celebra la Setmana del Medi Ambient amb una festa i un curs de cuina d'aprofitament

Les inscripcions al curs estan obertes fins divendres 7 de juny


Sant Quirze celebra la Setmana del Medi Ambient amb una festa i un curs de cuina d'aprofitament

 El dia 5 de juny es celebra a nivell mundial el Dia del Medi Ambient, una cita que enguany gira a l'entorn del malbaratament alimentari sota el lema "Think.Eat.Save", és a dir, Pensa.Menja. Estalvia.

Sant Quirze se suma a la Setmana del Medi Ambient que es celebra del 3 al 9 de juny als municipis del Vallès Occidental. La iniciativa comptarà amb diferents activitats de sensibilització organitzades conjuntament amb el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i que tanquen la campanya Si recicles bé, tothom estalvia, iniciada al juliol de l'any passat.
Curs cuina aprofitament
Sant Quirze acollirà de nou aquest dissabte 8 de juny una nova edició del Curs de Cuina d'aprofitament, una sessió que permetrà a les persones participants evitar el malbaratament alimentari. El taller és gratuït i es realitzarà al Casal d'Avis de les 11 a les 13 hores. Les inscripcions estan obertes fins al proper divendres 7 de juny i es poden formalitzar enviant un correu electrònic a viapublica@santquirzevalles.cat o bé trucant al telèfon 937216800 i demanant pel Servei de Via Pública
Festa del Medi Ambient
L'entitat local Sant Quirze Natura organitza diumenge 9 de juny la Festa del Medi Ambient al parc de les Morisques. De les 11 a les 13.30, la ciutadania podrà gaudir de diferents tallers de sensibilització ambiental, jocs i activitats diverses.