Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Clou la campanya Estic Boníssim@ Tal com sóc

Una de les activitas més destacades és el repartiment de fruita al jovent gràcies a diversos comerços locals


Clou la campanya Estic Boníssim@ Tal com sóc

Promoure l’adquisició d’hàbits saludables i enfortir les habilitats i les capacitats socials dels i les joves per adoptar formes de vida saludables i actituds preventives tot evitant pràctiques de risc són els objectius de la campanya Estic Bonissim@ tal com sóc endegada pel Servei de Joventut de l'Ajuntament.

Una de les activitats més destacades d'aquesta iniciativa han estat les dinàmiques informatives i un repartiment de fruita que es va realitzar els dies 22 i 29 de maig. Més de 250 joves van poder gaudir de la fruita gràcies a la col·laboració dels següents comerços locals: Fruites i verdures Paco, Coviran, Ka la Sita, Ecodiet, Bio Copy’s, Fruites i verdures Laura, Vismac i Cal Fruiter. 
Cuina sense pares
Alumnat de l'Institut Sant Quirze va poder gaudir també del taller Cuina sense pares impartit per tècnics de Salut de la Diputació de Barcelona. Els i les joves van poder aprendre receptes fàcils i saludables per poder-les posar en pràctica a casa.
Altres activitats
El Servei de Joventut Canya Jove va fer diversos tallers i activitats entorn a l’alimentació i els hàbits saludables com el taller de dues sessions “avui cuino jo” a càrrec de Robert Ruiz. El programa incloïa també un monogràfic per fer-se un hort urbà a casa, que va tenir molt bona acollida i on es va fer èmfasi e menjar aliments ecològics i naturals i dels avantatges de cultivar-los un mateix. Finalment es va organitzar la tarda jove “m’agrado tal com sóc” en la que de forma participativa i dinàmica es van treballar habilitats per enfortir l’autoestima dels i les adolescents i es va parlar sobre els trastorns de l’alimentació. En total en aquests tallers i activitats van comptar amb la participació d'uns 35 joves.
La regidora de Joventut, Míriam Casaramona, agraeix especialment el suport  de tots els comerços que han col·laborat donant la fruita que durant dues setmanes que ha durat la campanya, s’ha repartit entre el jovent de Sant Quirze.