Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Més de 200 joves de Sant Quirze "s'enganxen a l'esport"

La participació marca la tònica de l'activitat Mou-te a la nit, enganxa't a l'esport promoguda pel servei de Joventut i celebrada el passat dissabte


Més de 200 joves de Sant Quirze "s'enganxen a l'esport"

El passat dissabte 1 de juny joves de tot el poble es van trobar a les instal·lacions del complex esportiu per participar en lliguetes de futbol 7, de voleibol i de la masterclass de jazz. El futbol 7 va ser una de les activitats estrella, amb 19 equips inscrits dividits en dues categories. Pel que fa al voleibol, sis van ser els equips que van voler aprofitar aquesta ocasió excepcional de fer esport de nit. 

La jornada va començar a les 21h amb els partits de futbol que es van distribuir segons edat entre el camp de gespa del FC Sant Quirze i la pista annexa de basquet, mentre que el voleibol i el jazz començaven cap a les 21.30h. La Nit es va allargar fins a tocar la una de la matinada quan es va disputar la final de la lligueta de futbol 7.
L’equip guanyador de futbol 7 per la categoria de més petits va ser Team Weeras i per la categoria de més de 14 anys va obtenir la victòria Los cazadores. A voleibol, l’equip de la selecció catalana de voleibol SQV va resultar guanyador tot i que van cedir el seu premi a Cirujan@s de Teddy.
L'experiència ha estat valorada molt positivament per organització i participants, ja que la iniciativa vba tornar a comptar amb més de 200 joves inscrits.
Les jornades "Mou-te a la nit, enganxa’t a l’esport” formen part del projecte Nit Jove i van néixer amb la intenció d'oferir alternatives d'oci i lleure nocturn als i les joves de Sant Quirze fomentant els hàbits saludables i la participació. 
Enguany, la iniciativa ha comptat amb la col·laboració de diversos joves que van participar en la organització de l’esdeveniment així com el suport del Club de Futbol Sant Quirze i el Club de Voleibol Sant Quirze.