Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El Tastem obre aquesta setmana el plat fort de la Mostra Gastronòmica de Sant Quirze 2013

La cita amb els cellers, vins i destil·lats, preludi de les degustacions del 7 i 8 de juny a Can Feliu


El Tastem obre aquesta setmana el plat  fort de la Mostra Gastronòmica de Sant Quirze 2013

 Diferents cellers de les denominacions d'origen Costers del Segre, Terra Alta, Empordà, Rioja i Ribera del Duero seran presents dijous 6 de juny al Tastem 2013, una oportunitat per assaborir el bo i millor de la producció vinícola del país que també comptarà amb presència destacada de caves, destil·lats i escumosos. Així, aquesta edició permetrà als visitants degustar marques com CAstillo de Maetierra, Bodega Clàssica, Bodga de Bardos, CAva María Casanovas, Celler la Bollidora, Cervesa del Montseny, Castell del Remei, Mont-Ferrant, Roger Goulart, Genium Celler, Gins Premium (Dionysus) Som i Serem (Distcavi), Vinyes dels Aspres, Verge del Pla i Caves Naveran.

Entrades
Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir de manera anticipada al Celler de la Vila i al restaurant Lossum, i el mateix dia a partir de les 19.30 hores a la Masia de Can Barra on a partir de les 20 hores començarà el Tastem. La cita comptarà també amb un servei de tapes a càrrec de Avui no cuino, El Niu del Mussol, Lossum Espai Gastronòmic, La Manduca i Lletonet, amb la col·laboració de S'Arangí formatges de Menorca. Cal remarcar que l'aforament és limitat.
Tast de cafè
Els assistents podran gaudir també d'un Tast de Cafè a càrrec de l'Associació de Comerciants de Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració de la Regidoria de Cooperació i els comerços que realitzen la venda del cafè als seus establiments: Avui no cuino, Cal Fruiter, D'Gusta, El Celler de la Vila, Lletonet, Nutratec, Nutrisalut i Supermercat Coviran.
Aquesta iniciativa està organitzada per Celler de la Vila, Joan Sala (El Niu del Mussol i Lossum Espai Gastronòmic) i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.