Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Gran afluència de públic a la Mostra Gastronòmica La sessió del Tastem esdevé un dels èxits d’aquesta edició

Les degustacions van comptar també amb actuacions musicals per acompanyar-les: Música Tres divendres i Esquitx Ball dissabte


Gran afluència de públic a la Mostra Gastronòmica La sessió del Tastem esdevé un dels èxits d’aquesta edició

 La tretzena edició de la Mostra Gastronòmica ha tornat a comptar amb una gran afluència de públic, especialment l’edició del Tastem de dijous, a Can Barra, on els assistents van poder degustar vins, caves, escumosos i destil•lats, amb una tapa de degustació per acompanyar. A més, l’Associació de Comerciants, juntament amb la Regidoria de Cooperació i els comerços van dur a terme un Tast de Cafè Sant Quirze, una iniciativa pionera que van organitzar juntament amb els comerços que realitzen la venda de cafè als seus establiments.

Divendres i dissabte van continuar les degustacions als exteriors del Centre Cívic Can Feliu, amb una gran afluència especialment divendres i atenent amb tota probabilitat a les previsions meteorològiques de dissabte. Segons que ha manifestat la regidora de Comerç, Míriam Casaramona “estem molt satisfets de com s’ha desenvolupat aquesta edició, doncs hem comptat amb més afluència de gent que anys anteriors, especialment al Tastem i la nit de divendres. El nostre agraïment tant a l’Associació de Comerciants com als restauradors, sense els quals no hagués estat possible aquest nou èxit.” En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha destacat la importància “de donar a conèixer els nostres restaurants arreu de la comarca, i la millor manera és amb l’oferta presentada en el marc de la Mostra, uns plats per a tots els públics i amb tots els estils gastronòmics que denoten la qualitat dels nostres professionals als fogons i el potencial de Sant Quirze en aquest sentit. Gràcies a ells i als nostres comerciants, aquesta Mostra ha tornat a funcionar molt bé”.
Les degustacions van comptar també amb actuacions musicals per acompanyar-les: Música Tres divendres i Esquitx Ball dissabte.