Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Handbol Sant Quirze viu una altra jornada històrica

El cadet femení B va quedar campió de 1a Catalana i de la Copa Federació i els veterans de la Lliga Màsters


L’Handbol Sant Quirze viu una altra jornada històrica

Ahir diumenge, l’Handbol Sant Quirze va tornar a viure una jornada històrica. Tot va començar al matí a la Verneda, on les noies del cadet B, que ja s’han especialitzat en aquestes diades, van completar una temporada fantàstica dominant la 1a Catalana i, després d’haver guanyat la Lliga, es van endur la Copa Federació. El rival, La Salle Montcada, ho va posar molt difícil. A la primera part, les col·legials van portar el comandament del marcador sempre fins el 10-11 del descans, amb clar domini de les defenses sobre els atacs.
A la segona part va continuar la igualtat, però amb lleuger domini de les santquirzenques, que van veure com les de La Salle empataven el partit al darrer minut. Es va jugar la pròrroga de dues parts de 5 minuts en què les de Sant Quirze van anar sempre per davant al marcador fins al 23-21 final.

Aquestes són les campiones: Carla Guzmán, Maria Vilaseca, Ona Jiménez, Noelia Ruiz, Laura Vives, Èlia Otero, Núria Poch, Txell Abad, Lídia Clavell, Paula Solomando, Marta Rodríguez, Gisela López, i les infantils Paula Minguillón i Elisa Escabia. Melissa Utina, Maria Aligué i Marisol Gómez, estaven absents per viatge de fi de curs. Tècnics: Daniel González, Paula Domingo i Cala Jiménez.

Els veterans ja porten 5 campionats a les darreres 6 temporades

D’altra banda, i ja a la tarda, a Montmeló, a camp contrari, els veterans van jugar la final de la Lliga Màsters amb la Penya Barcelonista de Montmeló. Un any més van guanyar I ja porten 5 campionats a les darreres 6 temporades. Són els grans dominadors de l’handbol veterà català. El partit va estar sempre dominat pels de Sant Quirze, que ja a la mitja part guanyaven 11-15. A la segona, van continuar la seva bona marxa i es van endur la Copa amb un 23-27 final.

Aquests són els pentacampions: Jesús García, Toni Pérez, Ramon Plans, Juan Carlos Gámez, Joan Hernández, Pau García, Miguel Andreu “Michel”, Carles Carreras, Alberto Barrera, Josep Añón, Xavi Pujol, Frank Hubner, Josep Lorente, Jesús Martínez, César  Pino i Josep Gual. Tècnics:  Josep Maria Guillem “Koke”, Marta Guarino i Joan Madriles.