Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Aquest dilluns comencen les obres d’urbanització de les voreres del carrer de Barcelona

La circulació i els aparcaments queden restringits als veïns i l’accés als aparcaments només pot dur-se a terme de 19:00 a 8:00 hores.


Aquest dilluns comencen les obres d’urbanització de les voreres del carrer de Barcelona

Aquest dilluns, dia 2 d’agost, començaran les obres d’urbanització de les voreres del carrer de Barcelona, en el seu tram entre el carrer Sabadell i la Ronda d’Arraona. Per aquest motiu, la circulació i els aparcaments queden restringits als veïns i l’accés als aparcaments només pot dur-se a terme de 19:00 a 8:00 hores. 

L’Ajuntament de Sant Quirze demana comprensió a la ciutadania per les molèsties que aquestes obres li puguin ocasionar i recorda que s’està treballant per millorar el municipi.

Recordem que, a banda del carrer de Barcelona, està previst realitzar fins al mes de novembre la renovació de ferms de la rotonda del CAP, el carrer Tete Montoliu, la ronda Pladellorens, els carrers Pi i Margall, Dr. Trueta, St. Pere, A. Gaudí, Estació de FGC i la reparació de voreres de la ronda Pladellorens, els carrers St. Pere, A. Gaudí, l’Estació FGC i el Passeig de la Bòbila. Les actuacions també afectaran al barri de les Fonts, concretament al carrer Església i l’accés de connexió de Torre Julià i el poliesportiu.
Les obres les durà a terme l’empresa Construcciones Feu, SA, per un import total de 403.956,01€. El finançament és fruït de les subvencions PUOSC i també finançament municipal.

Per a més informació, adreceu-vos a l’Oficina del Programa de Gestió de les Inversions, ubicada a la Rambla de Lluís Companys, número 14-B. El telèfon de contacte és el 93.721.94.33 i l’adreça de correu electrònic és: oficinainversions@santquirzevalles.cat.