Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès contracta 11 persones com a Plans d’Ocupació

Els contractes, d’inserció laboral i de jornada parcial, tindran una durada de sis mesos i inclouran 30 hores de formació


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès contracta 11 persones com a Plans d’Ocupació

 Aquesta setmana han començat a treballar un total d’onze persones contractades pels diferents projectes que formen part del Pla d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Es tracta de set projectes d’interès general que se centren en actuacions en l’àmbit de la millora dels centres i instal•lacions escolars; la prevenció d’incendis forestals; la dinamització del comerç local i les activitats econòmiques; la recerca activa de feina; l’accés a l’administració electrònica; la participació ciutadana mitjançant les noves tecnologies i la dinamització sòciocultural.

Entre els requisits per presentar-se a les ofertes calia estar empadronat a Sant Quirze del Vallès amb una antiguitat mínima d’un any, constar com a aturats/des i ser demandants d’ocupació en el SOC, tenir la capacitat i actituds necessàries per tal de desenvolupar les tasques pròpies del lloc de treball a proveir.
Els criteris de selecció han tingut en compte principalment el nivell de renda familiar, titulació i formació relacionada amb els llocs a proveir, i experiència en els àmbits de treball dels llocs ofertats. Altres criteris per a la inserció han estat: mesures previstes al Pla d’Igualtat respecte del personal d’oficis i mesures d’integració de persones amb disminució.
Els contractes, d’inserció laboral i de jornada parcial, tindran una durada de sis mesos i inclouran 30 hores de formació.
Aquestes contractacions emmarcades dins del Pla d’Ocupació de l’Ajuntament se sumen a altres edicions anteriors, amb perfils similars. L’Ajuntament preveu continuar treballant en noves edicions de plans d’ocupació.