Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El jazz protagonitzarà aquest diumenge un concert familiar a les Morisques

La iniciativa està organitzada per l'Escola Municipal de Música Can Barra i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès


El jazz protagonitzarà aquest diumenge un concert familiar a les Morisques

El Quartet Raynald i Philippe Colom protagonitzaran aquest diumenge a les 12 del migdia un concert familiar al parc de les Morisques. Raynald Colom és un trompetista i compositor de jazz català. Està considerat un dels millors trompetistes d'Europa i alguns l'han anomenat "El Miles Davis català". La iniciativa tanca el cicle de concerts familiars promogut per l'Escola Municipal de Música Can Barra, que enguany ha ofert un ampli programa musical de concerts, la majoria d'ells a la masia de Can Barra. Cal destacar la vessant pedagògica d'aquests concerts que tenen com a objectiu apropar la música clàssica i el jazz de la mà dels professors de l'escola. 

Així, els santquirzencs han pogut gaudir de concerts de guitarra i flauta travessera amb obres de Piazzolla i Tedesco, de cant i piano amb peces de Toldrà, Schubert, Schumann, Fauré i Mozart. El tercer concert, al maig, va centrar-se en música antiga coincidint amb l'estrena del clavicèmbal de l'Escola. A principis de juny, el piano va ser l'instrument destacat amb obres de Brotons, Chopin, Falla i Prokofiev.
L'Escola Municipal de Música oferirà també un concert de final de curs el mateix diumenge 16 de juny a les 18 hores a la masia de Can Barra, amb la participació d'alumnat i professorat del centre.