Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera celebra el seu trenta aniversari en el marc d’un acte multitudinari

Els assistents van poder gaudir d’un vídeo musical –lip dub- fet per tots els alumnes del centre, especialment emotiu.


L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera celebra el seu trenta aniversari en el marc d’un acte multitudinari

 L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera va celebrar dissabte el seu trenta aniversari omplint el celler de Can Barra de gom a gom. L’acte va coincidir amb el final de curs de l’escola i va servir per recórrer la història del centre i homenatjar tots els que d’una manera o una altra, hi han intervingut: alumnat, professorat i personal col•laborador. La directora del centre, Yolanda Corral, va repassar el pas de l’escola pels diferents espais municipals, així com “l’esforç i l’entusiasme que sempre hem mantingut i que han fet fàcils aquests anys. L’ensenyament a persones adultes és molt enriquidor i podem dir que aquests anys han passat molt ràpid, gràcies també al professorat que m’ha acompanyat i la seva professionalitat”.

En la mateixa línia, el tinent d’Alcaldia i regidor d’Educació, Edel Balboa, va destacar “la importància de l’ensenyament en qualsevol etapa de la vida, i la prioritat de l’administració per fomentar centres com l’Escola d’Adults, doncs esdevenen clau a l’hora de potenciar ja no només l’educació sinó la identitat del municipi”.
Finalment, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, va agrair tant al professorat com a l’alumnat la seva implicació, i va destacar que “des de l’administració treballem per facilitar l’accés a l’ensenyament dels col•lectius amb més dificultats, així com l’adaptació a nous processos com ara les noves tecnologies.” Mundi va destacar l’aposta del govern local per tots els centres com l’escola de música o l’escola bressol. 
Durant l’acte es van lliurar unes litografies del pintor Vilarimany al professorat que ha passat per l’escola, així com l’actual, i també a l’alumnat i personal col•laborador. Els assistents van poder gaudir d’un vídeo musical –lip dub- fet per tots els alumnes del centre, especialment emotiu.
La jornada va acabar amb una sessió de música i aperitiu per a tothom, preparat pels mateixos alumnes de l’escola.
Podeu veure la galeria d'imatges aquí: