Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Alta participació en el Carnestoltes 2010

El Carnestoltes 2010 ha tornat a ser un èxit de participació a Sant Quirze, tot i les baixes temperatures del cap de setmana. La Rua de Carnaval va tornar a ser multitudinària.


Alta participació en el Carnestoltes 2010

Centenars de persones es van aplegar als carrers del municipi, alguns per veure les comparses, d'altres per participar activament a la comitiva del Rei Carnestoltes. Grups i persones que,  a títol individual,  van omplir de colors i alegria la ciutat amb les seves disfresses.
La participació va estar força elevada, amb més de 650 persones disfressades participant activament en les comparses o com a concursants individuals.La rua  va comptar amb 8 comparses grans, 4 comparses infantils i 20 participants en la categoria de disfressa individual.
Quant als premis, en la categoria comparsa infantil va guanyar la Lola Anglada. La categoria individual, de 0 a 7 anys, el primer premi va ser per Marta Aranda amb la disfressa de Maria Antonieta, el segon per Andrea Salló vestit d'escocès i el tercer per Oriol Aulestia disfressat de Templer.
La categoria de 8 a 16 anys, Aitor Colomer, de fregona, va rebre el primer guardó, seguit de Marta Pomar i Laura Ruix de neveres i Roc Aranda de Lluís XVI.
En la categoria de 17 en endavant, el triomfador va ser el mussol de Maria Dolors Cañet, seguit de l'au del paradís de la Míriam Aznar i la dona hinsú de Sònia Ribas.
Pel que fa a comparses, el primer premi d'enguany va anar a mans dels Mandukos amb el seu Ben-Hur, seguits del Turorrific de l'AMPA del Turonet. El tercer premi va recaure en l'AMPA del Taula Rodona amb l'ecofly.
Les paradetes que organitzen anualment les entitats per la botifarrada també van ser centre d'interès del concurs. El primer premi va recaure en l'Ateneu del Món, el segon pels Diables de Sant Quirze i el tercer per l'AMPA de l'Onze de setembre.
Després de la rua va tenir lloc el lliurament de premis al parc de les Morisques on, poc després, es va celebrar la tradicional botifarrada i el ball de màscares.