Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Institut Sant Quirze triomfa al Concurs Planter de Sondeigs i Experiments

L'alumnat del centre guanya 9 dels 17 premis i mencions


L'Institut Sant Quirze triomfa al Concurs Planter de Sondeigs i Experiments

 L'alumnat de l'Institut Sant Quirze ha tornat a destacar en el concurs Planter de Sondeigs i Experiments organitzats de manera conjunta per les tres facultats de Catalunya amb estudis de Grau en Estadística, la UPC, la UB i la UAB. 

En aquesta 4a edició hi han participat un total de 598 alumnes d'ESO i batxillerat dirigits per 46 professors provinents de 38 centres d'ensenyament secundari d'arreu de Catalunya. En total, els estudiants organitzats en equips de fins a 5 alumnes han realitzat 166 treballs d'estadística. 
En la Categoria 3r i 4t d’ESO, l'Institut Sant Quirze va rebre 4 mencions pels treballs Relacions de cor elaborat per Daniel Artiel, Jordi Solé, Eduard Vidal; Si alguna cosa pot sortir malament... sortirà malament, del grup d'alumnes format per Lucía Barbadilla, Miquel Carrillo, Enrique Casañ, Marta Zaragoza, I believe I can fly de les alumnes Laia Brugué, Marta Gómez, Ramon Illán, Sergi Luna, Marta Rodríguez i Punts de vista del grup format per les alumnes Alba Baldrich, Maria Fernández, Mònica Ortega, Carla Panisello.
Premi especial Idescat
L'Institut Sant Quirze va rebre també el primer premi dues mencions al premi especial Idescat pels treballs Balança turística Catalana realitzat per Regina Aguilar, Mariona Coca, Claudia Ortega i Andrea Palomes, L’últim que @pagui la llum!, dels alumnes Jose Lupión, Aleix Navarro, Mario Rodrigo i Ferriol Viñas i El nom dels 1000 cognoms elaborat per Neus Bock, Meritxell Heras, Miquel Parera i Sara Trabado.
Premi Especial Any Internacional Estadística
L'Institut Sant Quirze ha destacat també amb una menció i el primer premi del Premi especial 'Any internacional d'Estadística' al millor treball basat en una entrada al del bloc e2013. En aquest cas, els treballs mereixedors del guardó han estat  els treballs Fas cara de dir-te... elaborat per Rosa Solé i Mireia Madrona i Pròxima estació... realitzat per Sara Alonso, Aniol Francisco, Blanca Pujol, Cristina Rúbies.
Els professors que han realitzat la coordinació d'aquestes treballs des de l'Institut Sant Quirze són Jordi Llaquet, Judit Miró i Lucía Bayo.