Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Comença el Pla de Vigilància Complementària d'Incendis Forestals

Sant Quirze del Vallès està considerat municipi d’alt risc d’incendis forestals i entre el 15 de març i 15 d’octubre resta totalment prohibit realitzar qualsevol tipus d’activitat amb foc al bosc


Comença el Pla de Vigilància Complementària d'Incendis Forestals

El passat 14 de juny es va posar en marxa el Pla de Vigilància Complementària d’Incendis forestals (PVI), que realitzen l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF), l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i la Diputació de Barcelona, juntament amb altres municipis de la demarcació. Aquest Pla consisteix en el servei de vigilància i informació que es realitzarà a diari durant l’època de màxim risc d’incendis forestals, amb dos vigilants i un vehicle tot terreny. La ruta de Sant Quirze comprèn totes les zones forestals del municipi i el seu entorn, inclosos part dels municipis de Terrassa i Rubí.
Recordem que Sant Quirze del Vallès està considerat municipi d’alt risc d’incendis forestals i que entre el 15 de març i 15 d’octubre resta totalment prohibit realitzar qualsevol tipus d’activitat amb foc al bosc ni a menys de 500 metres de qualsevol zona forestal.