Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Èxit de participació a la festa de final del curs del VxL i els cursos de català

Magnífic punt final a la feina feta durant el curs 2012-13 per l’alumnat dels cursos de català i els participants en el programa del Voluntariat per la Llengua


  Èxit de participació a la festa de final del curs del VxL i els cursos de català

  El dia 17 de juny els alumnes dels cursos de català, els aprenents i els voluntaris van celebrar la festa de fi de curs amb una bona participació en les diferents activitats programades per l’Oficina de Català de Sant Quirze.

 
A la tarda, membres del Club de Scrabble de Sabadell van ensenyar a jugar a aquest joc a una vintena llarga de persones que es van acostar a la Cafeteria Can Feliu, comerç col•laborador amb el Voluntariat per la Llengua. L’Scrabble, una manera lúdica d’aprendre la llengua, va permetre alhora relacionar en un ambient distès aquelles persones que estan aprenent català o que ajuden a altres a parlar-lo.
Després de jugar, van fer un sopar de germanor en què més 40 alumnes i participants del VxL van posar punt final a la feina feta durant el curs en l’ambient agradable de la terrassa de la Cafeteria. 
La banda Bufa-sons de l’Escola de Música Creu Alta de Sabadell va posar la banda sonora a la vetllada. Encara que no es van animar a ballar, tots els participants van poder gaudir de la música que els van oferir.