Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Bricomart obrirà el seu nou magatzem a Sant Quirze la setmana que ve

La companyia ha donat feina a 96 persones


Bricomart obrirà el seu nou magatzem a Sant Quirze la setmana que ve
Bricomart obrirà el seu nou magatzem a Sant Quirze del Vallès el proper dimecres 26 de juny, unes instal·lacions que han possibilitat la contractació d'un total de 96 persones. La inauguració oficial tindrà lloc el dia abans i comptarà amb la presència del Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, el director de l'INCASOL, Carles Perramón, i l'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, entre d'altres autoritats, així com l'equip directiu i els treballadors i treballadores de l'empresa. El magatzem obrirà les seves portes al públic el dia següent de l’acte d’inauguració, el dia 26 de juny, en el seu horari habitual de 7:30 del mati a les 21:00.
 
El magatzem de Sant Quirze, seguint la filosofia dels magatzems BRICOMART, està dissenyat de forma sòbria i senzilla, amb un equip professional i proper que assessorarà als clients que acudeixin i on el 
professional multireformista trobarà estoc permanent en grans quantitats de les marques més 
reconegudes del sector de la construcció i la reforma, garantint el preu més baix de la zona en tots els 
seus productes. El de Sant Quirze del Vallès és el primer magatzem dels set magatzems que la companyia té previst inaugurar a Catalunya, que suposarien una inversió superior als 100 milions d’euros i la creació de més de 700 llocs de treball.